Nieuw binnen de praktijk, Kinderfysiotherapie

Nieuw binnen de praktijk, Kinderfysiotherapie

1 januari 2014 zijn wij gestart met Kinderfysiotherapie.

Dit houdt in dat onze groep collega’s in korte tijd wederom is toegenomen. Esther Hertog is sinds 2008 werkzaam als kinderfysiotherapeute. Vanaf begin januari bekleedt  zij deze functie binnen onze praktijk.

Op dit moment is Esther werkzaam op de locatie medisch centrum de Nieuwe Dormig. Hier werkt zij samen met het Centrum voor Jeugd en Gezin (CJG) wat eveneens in “de Nieuwe Dormig” zal worden gevestigd. Hier hopen wij een goede multidisciplinaire samenwerking te bewerkstelligen, zodat kinderen in de regio de specialistische zorg kunnen krijgen die zij nodig hebben.

Voor onze praktijk houdt deze uitbreiding in dat wij naast de Master Manuele Therapie (MMT) en de Master Sportfysiotherapie (MSF) als derde Master de Kinderfysiotherapie aan onze specialisaties kunnen toevoegen. Dit betekent, dat de kennis en kunde binnen de praktijk verder is uitgebreid en de vakinhoudelijke kwaliteit weer een nieuwe impuls krijgt.

Voor meer informatie omtrent kinderfysiotherapie, kijk op deze site bij specialisaties of vraag ernaar bij een van onze medewerkers.

uitbreiding kinder_LP32813