altijd klaarstaan op een deskundige manier

Bedankt voor de goede zorg en goede behandeling. na de behandeling compleet pijnvrij en ik kan weer fatsoenlijk slapen en bewegen

binnen 1 week pijn met 80% gereduceerd. jij zoekt deskundige fysiotherapie, ik adviseerd fysiotherapie Geraets, Blokland, Vrouenraets & Smeets

“Al jaren liep ik rond met wat ik dacht een hielspoor aan mijn linker voet. Van alles had ik al geprobeerd om er vanaf te komen. Diverse cortisone injecties, rust en steunzolen. Omdat ik bij een bakker werk en dus staand werk heb, ging het van kwaad naar erger. Ten einde raad heb ik op eigen initiatief contact opgenomen met de bedrijfsarts, want er moest iets gaan veranderen of ik moest me ziek melden. Doordat ik verkeerd was gaan lopen, kreeg ik ook klachten in mijn rechter voet, rechter heup en linker enkel.

De bedrijfsarts adviseerde schockwave therapie, waarbij geluidsgolven de kalk wat zich in de hak gevormd heeft vergruizen. Meteen ben ik dan ook op zoek gegaan naar een therapeut bij mij in de buurt die deze schockwave therapie aanbood. Zo ben ik terecht gekomen bij fysiotherapie Geraets Blokland Vrouenraets & Smeets.

Bij de eerste afspraak op 6-12-2016 maakte dhr. Spera van fysiotherapie Geraets Blokland Vrouenraets & Smeets een echo van mijn hak. Op deze echo was een duidelijke beschadiging van de peesplaat te zien, echter geen verkalking, EPTE was daarom meer geïndiceerd dan shockwave therapie. Dhr. Spera vertelde mij dat er binnen Nederland een nieuwe therapie wordt toegepast, genaamd EPTE, hier wordt er onder echogeleide een naald in het aangedane weefsel geplaatst waarna er kortdurend stroom op wordt afgegeven. Als ik het goed begrepen heb, zorgt de stroom ervoor dat het ontregelde ontstekingsproces in goede banen wordt geleid, zodat het weefsel in combinatie met oefeningen kan herstellen. In Limburg zijn er slechts 3 praktijken waar dit toegepast wordt, ik had dus heel veel geluk dat ik net hier terecht gekomen was.

Na slechts 6 behandelingen was het weefsel in mijn voet al zover hersteld dat er geen verdere behandelingen nodig waren. De dag van de behandeling en de dag erna waren in principe rustdagen, daarna deed ik om de dag oefeningen om de pees te rekken en te strekken. De dagen van de oefeningen waren ook rustdagen, maar ik moet eerlijk erbij zeggen dat die rustdagen voor mij helaas niet mogelijk waren, omdat op mijn werk net de kerstdrukte was aangebroken. Ondanks het feit dat ik dus niet voldoende rust kon nemen heeft de behandeling zo goed aangeslagen dat ik op dit moment pijnloos door het leven ga.

Een zeer tevreden klant Petra Janssen.

Acht maanden lang had ik elke dag hoofdpijn en heb ik de huisarts en andere specialisten bezocht zonder resultaat. Tot ik op een dag zelf bedacht om een afspraak te maken bij Jeroen Blokland. Na twee maanden behandeling was ik gelukkig hoofdpijn vrij. En op de dag van vandaag nog steeds. Hiervoor ben ik Jeroen nog steeds zeer dankbaar.

“Al jaren in behandeling bij Mark Vrouenraets. Ivm migraine,nek en rugklachten. Top! Zeer tevreden, kan altijd snel terecht.. Zeker een aanrader.”

 

“Altijd goede behandelingen echt een aanrader.”

“Bedankt voor de goede zorg en de goede behandeling..!! Top praktijk en kudos voor Raoul Spera, na de behandeling compleet pijnvrij en ik kan weer fatsoenlijk slapen en bewegen..!! Thumbs up”

“Al jaren in behandeling bij Mark Vrouenraets. Ivm migraine,nek en rugklachten. Top! Zeer tevreden, kan altijd snel terecht.. Zeker een aanrader.”

“Ik ben al een tijd fysiofitness aan het doen bij Jacques en Wilco, het gaat nu minder met me maar zij pakken dit geweldig voor mij op, ik ervaar deze therapeuten als toppers.”

“Altijd goede behandelingen echt een aanrader.”