Sportfysiotherapie Limburg

Sportfysiotherapie Limburg

Sinds 2013 is de specialisatie Sportfysiotherapie aanwezig binnen onze praktijk. Net zoals andere specialisaties (manuele therapie, kinderfysiotherapie, etc.) is ook onze sportfysiotherapeut lid van de landelijke organisatie, fysiotherapie gericht op de sportgezondheidszorg (NVFS). Naast lid van de NVFS zijn wij als praktijk vanaf heden ook aangesloten bij/lid van Sportfysiotherapie Limburg.

Sportfysiotherapie Limburg is een organisatie die al sinds vele jaren bestaat om de samenwerking tussen sportfysiotherapeuten is Limburg te bevorderen. Sinds dit jaar is dit initiatief kritisch onder de loep genomen en in een nieuw jasje gestoken.

Er is een duidelijke behoefte aan samenwerking. Echter niet in de zin van een vergaderclub, maar wel als herkenbaar aanspreekpunt en een netwerk voor innovatieve initiatieven en samenwerking. Sportfysiotherapie Limburg zal verder gaan als een laagdrempelig netwerk voor Sportfysiotherapeuten in Limburg, waarbij netwerken, samenwerken in werkgroepen en herkenbaarheid voor sporters, sportverenigingen en ketenpartners voorop staan.

Met veel plezier maken wij hier deel van uit, om uiteindelijk een zo goed mogelijke zorg te kunnen bieden voor sporters op elk niveau en met alle soorten klachten. Door deel uit te maken van dit soort initiatieven hopen wij de kwaliteit van zorg verder te verbeteren.

sportfysio2