Vacature: Bekkenfysiotherapeute (i.o.)

VACATURE BEKKENFYSIOTHERAPEUTE (i.o.)

Ter uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar een bekkenfysiotherapeute (i.o.), of collega Fysiotherapeut die bereid is de opleiding hiertoe te volgen.

Wie zijn wij?

Wij zijn een dynamische praktijk met 4 locaties, allen gelegen in Landgraaf. Twee hiervan zijn gevestigd binnen een medisch centrum waarbij nauw samen wordt gewerkt met andere zorgverleners. Fysiotherapie Geraets, Blokland, Vrouenraets & Smeets is al 49 jaar gevestigd in Landgraaf en is constant in beweging zich te ontwikkelen om de patiënt van de best mogelijke zorg te dienen. Naast hoge kwalitatieve zorg is de informele sfeer binnen de praktijk ook één van de kernwaarden waar de praktijk op voort borduurt, hetgeen wij ook zoeken in onze medewerkers.

Wat zoeken wij verder in jou?

Wij zijn op zoek naar een gedreven bekkenfysiotherapeute (i.o.) die zijn/haar beroep met veel enthousiasme beoefent. Een persoonlijke aanpak is een must welke tijdens de behandeling vooropgesteld dient te worden. Zie jij jezelf als een echte teamspeler die zich aan wilt sluiten bij een gezellig team, dan is dit de vacature voor jou.

Welke vaardigheden heb je nodig?

  • Afgeronde opleiding fysiotherapie;
    • Afgeronde master opleiding bekkenfysiotherapie/ bekkenfysiotherapeute i.o., of de bereidheid deze opleiding te volgen en toe te passen binnen onze praktijk;
    • Alle verplichte na- en bijscholing door het KNGF en wet BIG voorgeschreven;
    • BIG geregistreerd;
    • Doelmatig kunnen denken en handelen;Heb je interesse of wil je meer informatie?

Het aantal uren en bijbehorende salariëring worden in onderling overleg besproken.
Ben je geïnteresseerd in deze functie en voldoe je aan het gewenste profiel, dan zien wij een CV en motivatiebrief met pasfoto graag tegemoet. Gelieve deze gegevens aan te leveren per mail bij: info@fysiotherapieschaesberg.nl t.a.v. Jeroen Blokland